Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🔔 543 deurbellen in 🏬 8 webshops

Draadloze deurbellen

Komen er regelmatig bezoekers bij u thuis voor een dichte deur te staan, omdat u de bel niet gehoord heeft? Dan is een draadloze deurbel een uitstekende keuze. Een belangrijk voordeel van een draadloze bel is dat u de beldrukker en ontvanger niet door middel van een kabel met elkaar hoeft te verbinden. Dat kan een lastige klus zijn, zeker als u niet zo handig bent.

Draadloze deurbel kopen op Bol.com

Voordeel van een draadloze deurbel: een draagbare ontvanger

Een belangrijk voordeel van draadloze deurbellen is dat de deurbelontvanger draagbaar is. Doordat de twee onderdelen van deze deurbellen draadloos met elkaar verbonden zijn, kunt u de ontvanger gemakkelijk meenemen. Gaat u klussen in de schuur en verwacht u een belangrijk pakketje? Dan neemt u gewoon de ontvanger mee, zodat u ook in de schuur gemakkelijk het belsignaal kunt horen. Houd wel rekening met het maximale bereik van het draadloze signaal. Dit wordt bij ieder product aangegeven en ligt doorgaans op 100 of 200 meter. De beldrukker en deurbelontvanger van uw deurbel draadloos met elkaar verbinden is heel eenvoudig met behulp van de duidelijke handleiding die wordt meegeleverd.

Vind eenvoudig de juiste draadloze bel

Wilt u een draadloze deurbel kopen na het lezen van deze voordelen? In ons uitgebreide assortiment vindt u zeker een geschikt exemplaar. Via de filters aan de zijkant van de pagina vindt u eenvoudig het model dat voldoet aan uw wensen. Misschien wilt u graag een bel, die naast een geluidssignaal ook een optisch signaal geeft, of misschien gaat uw voorkeur uit naar een deurbel met een dingdong-geluid. Zelfs als u op zoek bent naar een draadloze deurbel met 2 ontvangers bent u hier aan het juiste adres.

🔔 Deurbel Expert
Logo