Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸ”” 543 deurbellen in 🏬 8 webshops

Deurintercoms en parlofoons

Een parlofoon, ook wel deurintercom of deurtelefoon genoemd, is een handig apparaat, waarmee u met uw bezoekers aan de deur kunt praten zonder de deur te openen. Dat is handig als u bijvoorbeeld niet op de begane grond woont, maar biedt ook extra veiligheid als u wel een benedenwoning heeft.

Deurintercom kopen op Bol.com

Wat is een deurintercom?

Met een deurintercom kunt u eerst te weten komen wie er heeft aangebeld, zodat u daarna kunt bepalen of u de deur wilt opendoen. Als het ongewenste gasten zijn, kunt u de deur gesloten laten. Kortom: met een deurtelefoon heeft u extra comfort en veiligheid in huis.

Een bedrade of draadloze deurintercom?

Verreweg de meeste deurintercoms werken nog via bedrading. Toch zijn er in deze deurbellen-webshop ook draadloze deurintercoms verkrijgbaar. Het voordeel van een draadloze parlofoon is dat de installatie een stuk eenvoudiger is, aangezien u geen bekabeling hoeft aan te leggen. Het voordeel van een bedrade parlofoon is echter weer dat de verbinding altijd goed is en niet wegvalt als gevolg van een slecht bereik.

Video-intercom: horen Γ©n zien wie er heeft aangebeld

Wilt u niet alleen met uw gasten kunnen spreken, maar wilt u ook graag zien wie er voor de deur staat? Dan is een deurtelefoon met camera een goede keuze. Dit type deurintercom wordt ook wel video-intercom genoemd. De buitenpost van deze intercoms is voorzien van een camera. Zodra er is aangebeld, kunt u op het display van de binnenpost gemakkelijk zien wie er bij u op bezoek komt.

Deurintercoms met en zonder deuropener

Bij het aanschaffen van een deurintercom is het handig om er rekening mee te houden dat niet alle intercoms worden geleverd met een elektrische deuropener. Dat is een handig hulpmiddel, waarmee u de deur op een afstandje kunt openen. Als deze niet wordt meegeleverd, kunt u dus alleen met uw gasten spreken via de intercom. Als u ze wilt binnenlaten, moet u dus nog wel even naar de deur lopen. In de tekst bij ieder product wordt aangegeven of er een deuropener wordt meegeleverd. Voor de meeste intercoms is een elektrische deuropener wel apart verkrijgbaar in onze webshop.

πŸ”” Deurbel Expert
Logo