Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🔔 543 deurbellen in 🏬 8 webshops

Deurbelontvanger

De deurbelontvanger is normaal gesproken onderdeel van een complete deurbelset. Maar u kunt natuurlijk ook goed een ontvanger los kopen. Bijvoorbeeld als uw oude ontvanger stuk is gegaan of als u toe bent aan een ontvanger die bijvoorbeeld andere geluiden kan produceren. U wilt natuurlijk ook wel eens wat afwisseling.

Deurbelontvanger kopen online

Verschillende soorten deurbelontvangers

U heeft de keuze uit verschillende soorten ontvangers die allemaal specifieke eigenschappen hebben. Afhankelijk van de plaats van uw bel of het geluid dat u prettig vindt, kunt u kiezen uit ontvangers die een grote afstand kunnen overbruggen, zoals 150 tot 200 meter. Ideaal als u bijvoorbeeld de ontvanger op de tweede etage wilt plaatsen. Een deurbel gong, een ander woord voor de ontvanger, is ook beschikbaar met verschillende melodieën. Zo beschikken sommige ontvangers over een enkel geluidssignaal, andere hebben juist meerdere geluiden. U kunt deze vaak instellen bij de ontvanger. Ook hebben sommige ontvangers een lichtsignaal, erg handig als u bijvoorbeeld een lawaaierig huishouden heeft en de ontvanger op een zichtbare plaats installeert. Zo hoeft u geen bezoek te missen!

Voeding deurbelontvangers

Sommige ontvangers werken op batterijen, andere op netstroom. Welke type voeding u product nodig heeft, is bij het product omschreven. Afhankelijk van het product en de leverancier worden de batterijen meegeleverd, anders kunt u ze bijbestellen in onze shop.

🔔 Deurbel Expert
Logo