Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸ”” 543 deurbellen in 🏬 8 webshops

Beldrukker

Misschien moet u even wennen aan het woord beldrukker, het klinkt meer als iemand die op uw bel drukt dan iets wat u naast uw deur hangt. De beldrukker is eigenlijk een ander woord voor deΒ deurbelΒ met een deurbelknop of een button. Maar waar een bel normaal gesproken een set is en uit een ontvanger voor in de hal en een knop bestaat, is de beldrukker enkel het belknopje.

Beldrukker kopen op Bol.com

Verschillende belknopjes

De beldrukker, oftewel een belknopje is er in allerlei soorten, maten, kleuren en materialen. U vindt in onze shop een uitgebreide collectie. Daarnaast is er onderscheid tussen draadloze en bedrade beldrukkers. Wilt u uw belknopje aansluiten op een ontvanger? Dan is het handig om eerst te checken of uw ontvanger bedrade of draadloze belknopjes accepteert. Een bedrade beldrukker kan 2, 3 of 4-draads zijn. Naast het onderscheid tussen bedraad of draadloos vindt u in onze shop ook een rvs deurbel, een deurbel van chroom of een ijzer-look.

Deurbel van rvs

De beldrukker van rvs is uiteraard gemaakt van staal en is er in verschillende vormen en kleuren. Zo kunt u kiezen uit een bruine of zilverkleurige bel. Daarnaast heeft u de keuze uit ronde bellen, vierkante of rechthoekige. Wat voor bel u ook zoekt, de beldrukker is vooral geschikt als uw belknopje bijvoorbeeld aan vervanging toe is of als u meerdere knopjes op een ontvanger aan wilt sluiten.

πŸ”” Deurbel Expert
Logo