Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🔔 543 deurbellen in 🏬 8 webshops

Deurbelonderdelen

Maak uw bel compleet

U kunt natuurlijk kiezen voor een complete deurbelset waarbij u zowel de ontvanger als het belknopje aanschaft of een intercom met video. Maar het kan natuurlijk best eens voorkomen dat uw belknopje het begeeft na een aantal jaren of dat u wel eens toe bent aan een ander geluid. Dan zit u op deze pagina goed, want u heeft hier de keuze uit verschillende soorten accessoires en onderdelen voor uw deurbel of intercominstallatie.

Onderdelen voor uw deurbel

Heeft u enkel een deurbelknopje of ontvanger? Dan kunt u in onze shop deze twee met elkaar combineren. Zo heeft u de keuze uit verschillende beldrukkers die u, afhankelijk van het type beldrukker, kunt combineren met een bestaande ontvanger. Checkt u dat natuurlijk wel even voordat u een nieuwe ontvanger aanschaft. Daarnaast kunt u natuurlijk ook een nieuwe ontvanger kopen in onze shop, en ook hier is het advies om van tevoren goed te kijken of u uw bestaande belknopje kunt combineren met de ontvanger. Dit is bijvoorbeeld afhankelijk van het feit of uw bel bedraad is of draadloos. Ook kunt u bij ons een beltransformator kopen waarmee u het voltage van uw bel kunt omzetten in 230 Volt netstroom.

Intercom-accessoires

Naast onderdelen voor uw deurbel kunt u ook accessoires voor uw intercom aanschaffen in onze shop. Zo kunt u uw intercominstallatie uitbreiden met bijvoorbeeld een extra binnenpost, zodat u ook in de werk- of slaapkamer kunt zien of horen wie er voor uw deur staat. Ook is het mogelijk om een elektrische deuropener aan te schaffen als deze nog geen onderdeel van uw intercominstallatie was. Zo kunt u ook op afstand de deur openen. Welk accessoire u ook kiest, checkt u altijd eerst even of de onderdelen bij uw huidige product passen.

đź”” Deurbel Expert
Logo