Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🔔 543 deurbellen in 🏬 8 webshops

Elektrische deurbel

Is uw huidige deurbel aan vervanging toe? In deze webshop vindt u zeker een geschikte opvolger. Wij bieden een groot assortiment elektrische deurbelsets. Een set wordt compleet geleverd met beldrukker en deurbelontvanger. Hiermee heeft u dus alles in huis om uw bel meteen aan te sluiten.

Koop online op Bol.com een elektrische deurbel

Een deurbel op batterijen of netvoeding?

De elektrische deurbellen zijn op te delen in verschillende categorieën. Zo kunt u kiezen voor een deurbel op batterijen of voor een model dat kan worden ingeplugd in een stopcontact. Het voordeel van batterijen is dat u de ontvanger niet in de buurt van een stopcontact hoeft te installeren. Batterijen hebben als nadeel dat ze leeg raken, dus u dient erop te letten die tijdig te vervangen. Het gebruik van een stopcontact heeft als voordeel dat de stroom zelden uitvalt en dat de bel dus niet zonder stroom komt te zitten.

Een draadloze of bedrade deurbel?

Bij het uitkiezen van een geschikte elektrische bel, is er nog een eigenschap waar u rekening mee kunt houden. Wij bieden namelijk bedrade en draadloze deurbellen. Bij een bedrade deurbel zijn de zender en de ontvanger (de beldrukker en de deurbelontvanger dus) met elkaar verbonden door middel van een zwakstroomkabel. Doorgaans is dit een 2-draads verbindingskabel. Wilt u liever niet met kabels in de weer? Dan is een draadloze deurbel een uitstekende keuze. Deze heeft u in een handomdraai geïnstalleerd, zodat uw bezoekers weer kunnen aanbellen.

Een elektrische deurbel met het geluid van uw voorkeur

Bij alle bellen wordt aangegeven wat voor type geluidssignaal ze maken. Zo wordt bijvoorbeeld onderscheid tussen ‘dingdong’, ’tring’ of ’tingeling’. Bent u op zoek naar een ding dong bel? Via de filters aan de zijkant van de pagina vindt u eenvoudig een bel die een dingdong-geluid maakt. De meeste elektrische deurbellen beschikken over meerdere melodieën, zodat u gemakkelijk het geluid van uw voorkeur kunt instellen. Op veel van deze bellen kunt u ook ‘ding-dong’ als geluidssignaal. Dit geluid kunt u herkennen aan de naam ‘2-toon’. Wilt u nog meer vrijheid in het kiezen van uw eigen belsignaal? Dan is een mp3 deurbel zeker iets voor u.

🔔 Deurbel Expert
Logo