Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🔔 543 deurbellen in 🏬 8 webshops

Deurbellen met camera

Wilt u graag even kijken wie er voor de deur staat voordat u opendoet? Dan is een deurbel met camera een uitstekende keuze. Deze geavanceerde versie van een deurbel is een handige accessoire, die extra veiligheid biedt. Vertrouwt u degene die voor de deur staat niet? Dan kunt u besluiten om de deur niet open te doen.

Deurbel met camera kopen op Bol.com

Video-intercom: camera en kleurendisplay

De buitenpost van een video-intercom is uitgerust met een camera. Om te zorgen dat u ook in het donker nog kunt zien wie er voor de deur staat, zijn de meeste intercoms uitgerust met infrarood-leds. Deze bieden ongeveer een meter nachtzicht en dat is voldoende om uw bezoeker te kunnen zien. De binnenpost van de videofoon is voorzien van een kleurendisplay, waarop de camerabeelden te zien zijn. De meeste deurbellen met camera werken ook als intercom, zodat u deze ook kunt gebruiken voor het openen van de deur. Dat is wel zo gemakkelijk natuurlijk. Sommige deurbellen met camera beschikken bovendien over handige of leuke extra functies, zoals het maken van foto’s of het gebruik als digitale fotolijst.

Waar let ik op bij het aanschaffen van een video-deurbel?

Als u van plan bent om een deurbel met camera aan te schaffen, zijn er verschillende eigenschappen om rekening mee te houden. In de alinea’s hieronder kunt u bijvoorbeeld lezen over het verschil tussen een bedrade en draadloze videofoon en over het gebruik in combinatie met een elektrische deuropener. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld vooraf bedenken of u een intercom met telefoon wilt of dat u hem liever handsfree gebruikt. Verder bieden wij ook speciale video-intercoms voor meerdere appartementen.

Kiest u voor een bedrade of draadloze deurbel met camera?

Hoewel de meeste video-intercoms in deze webshop via bedrading werken, bieden wij ook draadloze video-deurbellen. Het belangrijkste voordeel van een draadloze intercom met camera is dat u geen bekabeling hoeft aan te leggen. Toch biedt ook een bedrade camera-deurbel voordelen. Dankzij de bekabeling is de verbinding bijvoorbeeld altijd uitstekend en valt deze niet weg als gevolg van een slecht bereik.

Video-intercom met of zonder deuropener?

Bij de aanschaf van een deurbel met camera is het handig om er rekening mee te houden dat niet alle video-intercoms worden geleverd met een elektrische deuropener. Daarmee kunt u de deur van een afstandje openen met een knop op de intercom. Als deze niet wordt meegeleverd, moet u dus nog wel even naar de deur lopen om die zelf open te doen. In de tekst bij ieder product wordt aangegeven of er een deuropener wordt meegeleverd. Voor de meeste video-intercoms is een elektrische deuropener wel apart verkrijgbaar in onze webshop.

🔔 Deurbel Expert
Logo